fbpx

Hezké léto!

Červnové kurzy pomalu končí, takže pro vás už připravujeme na červenec další letní kurzy a otevřené lekce 😉

Absolutní novinkou jsou čtyřdenní kurzy cvičení na Pilates strojích a s Pilates náčiním.
Tyto kurzy jsou pouze pro čtyři cvičence. Lekce budou probíhat formou kruhového tréninku pod stálou kontrolou. Pilates stroje umožní precizní provedení a individuální dávkování zátěže. Tohle cvičení je zaměřené na zpevnění a posílení svalů celého těla při zachování jejich délky pomocí systému pružin a lan. Ale neděste se, pořád je to zábava a skvělý zdravý pohyb 😉 Takže si určitě přijďte vyzkoušet Pilates cviky, které znáte z podložky, jen jinak a intenzivněji.

Další novinkou jsou lekce Pilates Clinic s Pilates kruhem (ring pilates) a Pilates Port de bras (balet). V plynulé lekci  jsou cviky sestaveny a upraveny tak, aby je zvládl každý bez znalosti baletu.

Pro velký zájem také opět vypisujeme lekce zaměřené na uvolnění fascií. Každý týden pojedeme jinou část těla, takže si můžete vybrat to, co vás nejvíc trápí: Fascie 1 – trup, hrudník, páteř, pánev. Fascie 2 – Kyčle, dolní končetina. Fascie 3 – Horní končetin…uvolnění od lopatek až ke konečkům prstů.
Jako pomůcky použijeme válce, míčky, ručníky, válečky a další.

Dále se můžete těšit na lekce plynulé jógy flow a  jógy zaměřené na 3. čakru (energie a síla), 4. čakru (dech, hrudník, rotace, detox) a jóga zaměřená na protažení a délku svalů. Nechybí ani intenzivní kurz severské chůze. 🙂

 Je toho opravdu hodně! Věříme, že si vybere každý z vás.

K rezervaci na kurzy prosíme používejte rezervační systém a svou účast potvrďte platbou na účet: 41 69 75 5001/ 5500, do zprávy napište jméno a lekci nebo název kurzu. Možná je i platba předem hotově ve studiu.

Těšíme se na Vás!

Ida, Jana a Radka