fbpx

Jedná se o úplnou novinku ve Studiu Ida, na kterou jsme se moc těšily a jsme upřímně nadšené, že vám tohle skvělé cvičení můžeme konečně zprostředkovat. Nenechte se zastrašit názvy jako Reformer Alegro s věží, Ped-o-Pull nebo Spine Corector…všechna tahle slova znamenají nový rozměr cvičení 😉

Co stroje umí?

Cvičením na Pilates strojích se rychle a efektivně daří obnovit sílu svalů, pohyblivost kloubů a jde o úžasné protažení celého těla. Cvičící je pod stálou kontrolou lektora, není tedy třeba se ničeho obávat. Ve všem vás povedeme. Cílem tohoto jedinečného cvičení je přesnost a správné provedení daných cviků. Cvičení na Pilates strojích přináší zlepšení pohybových stereotypů a úlevu od bolestí zad a kloubů. Pilates stroje jsou cestou k lepší kondici, síle středu těla, protažení a napřímení páteře.

Pilates stroje podporují vše, co v našem studiu vyznáváme jako hlavní hodnoty 😉

Jak si Pilates stroje můžete vyzkoušet?

Od července už vypisujeme kurzy, pár volných míst od 12.7. a 26. 7. ještě je. Hlásit se můžete přes on-line registrační formulář v záložce „Chci cvičit“.  Kurzy budou zpravidla pro 2, 4 nebo 6 osob.

A pro ty, kdo si třeba netroufají na kurzy, nebo chtějí víc péče, jsou samozřejmě možné i individuální lekce, na kterých se budeme domlouvat osobně. Stačí se nám ozvat na mail nebo telefon.

Říká se, že kdo jednou vyzkouší Pilates stroje, nechce nic jiného! Přijďte si to vyzkoušet 😉

Vaše holky ze Studia Ida 🙂